šokirala javnost

Dan ljubavi doneo je posebno iznenađenje: Helena Topalović pokazala prsten pred kojim će svaka dama pasti u nesvest (FOTO)

6

Lepa Helena je nedavno otkrila detalj koji je svima privukao pažnju. 

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

 

Lepa ćerka Milana Topalović Topalka je od samog početka u centru pažnje. Međutim, posebnu pažnju privlači njen ljuavni život.

 

 

Kako je u više navrata zažalila zbog toga što je svaki delić svoje intime delila sa javnošću, posebno u doba ljubavi sa poznatim pevačem, mlada Helena je rešila da ove detalje zadrži za sebe, te će retko kada govoriti o tome da li u njenom životu postoji neko poseban.

 

Ipak, nedavno je šokirala sve svoje obožavaoce.

 

Nastavak pročitajte na sledećoj strani

 

 

foto: Helena Topalović Instagram

Naime, u duhu Dana zaljubljenih, na ruci lepe Helene zablistao je predivan prsten. Međutim, ova mlada dama je ostala nedorečena, te nije potvrdila vesti o veridbi.

 

Helena Topalović je nedavno učestvovala na sajmu venčanja, a ovom prilikom je priznala da, kao i svaka devojka, mašta o danu kada će krunisati svoju ljubav. Helena je ovom prilikom isprobala nekoliko modela venčanica, a njeni mnogobrojni fanovi složili su se sa činjenicom da će ćerka poznatog pevača jednog dana biti savršena mlada.

 

 

makonda-tracker