Jovana Balašević: Nevesta u najavi

0
Sigurna i zaštićena u svojoj harmoničnoj porodici, voljena i srećna u ljubavi sa džudistom Vladimirom sa kojim je u vezi više od godinu dana, glumica Jovana Balašević otkriva koliko uživa u svom savršeno hedonistički uređenom mikrosvetu i planovima za budućnos
Foto: Petar Đorđević
Foto: Petar Đorđević

Atraktivna glumica Jovana Balašević (30) baš poput svog lika, temperamentne Rumunke Male Vidre, u igranom filmu Kao rani mraz inspirisanom večnim hitom Priča o Vasi Ladačkom, autora Đorđa Balaševića (57), sluša samo svoje srce ma kuda je ono odvelo.

Već godinu dana lepa brineta u skladnoj je emotivnoj vezi sa Vladimirom, džudistom iz njenog rodnog Novog Sada, sa kojim deli slatku svakodnevicu u kojoj obostranim iznenađenjima i nežnostima jedno drugom ulepšavaju život. Jovana, koju u porodici zovu Lola, tvrdi da ništa u životu ne planira, pa čak ni brak sa svojim dečkom, već pušta da se stvari same od sebe dese, baš kao u stihovima pesme njenog oca Poslednja nevesta, čije note i stihove obožava. Srećna je u porodičnom domu gde živi sa tatom, mamom Oliverom (50), sestrom Jelenom (28) i bratom Aleksom (14) i još ne želi da odleti iz gnezda i sa svojim izabranikom otpočne zajednički život. Iskreno kaže da svoje venčanje zamišlja kao netradicionalno, poput onog u spotu grupe Guns n’ Roses za pesmu Novembar rain, kako želi da se jednog dana ostvari u ulozi majke i supruge, ali da ni to, kao ni sve drugo u životu, ne planira. Iako nerado priča o svom privatnom životu, u intervjuu za magazin Story, govori o najlepšim osećanjima ljubavi i slatkim trenucima koje provodi sa svojim pet godina mlađim partnerom koga će, kako kaže, predstaviti javnosti tek onda kada bude izgovorila sudbonosno da.

Ksenija Konić

 

Intervju s Jovanom Balašević pročitajte u novom broju magazina Story koji je u prodaji od 8. novembra.

 

makonda-tracker