Atraktivno i praktično

Seksepilan stajling i na najnižim temperaturama: 3 zimska izdanja Ane Sević za svaki dan (FOTO)

0

Popularna pevačica spada u jednu od najbolje odevenih dama na našoj javnoj sceni, pa ne čudi što čak i u hladnim mesecima i nekim svakodnevnim odevnim varijantama izgleda spektakularno!

foto: Dragana Udovičić
foto: Dragana Udovičić

Iako je iza pevačice i voditeljke Ane Sević turbulentan period, budući da je stavila tačku na svoj brak s kolegom Darkom Lazićem, na njoj se to ne primećuje. Lepa Užičanka izgleda prelepo, uvek je nasmejana, a nekoliko dana provela je na Kopaoniku, gde je uživala u društvu ćerke Lorene i jedne prijateljice.

 

 

U trenucima koje je provela pored ski staze i uživajući u prirodnim lepotama ovog kraja, Ana je izgledala kao milion dolara, i to u jednostavnim odevnim kombinacijama za svaki dan!

 

Evo u čemu je njena tajna...

 

1. I toplo i seksepilno

 

 

A post shared by ANA SEVIC OFFICIAL (@anasevic85) on

 

Ko kaže da u najhladnijim danima ne možemo da izgledamo atraktivno? Zgodna pevačica pokazala je kako spojiti praktičnost i seksepilan izgled, a tajna je u kombinaciji uskih i efektnih pantalona i srebrnih čizama za sneg.

 

 

A post shared by ANA SEVIC OFFICIAL (@anasevic85) on

 

Tu je i kratka jakna koja deluje izuzetno toplo, ali ipak prati liniju tela i ističe Aninu figuru, kao i upečatljiva šubara, koja proteklih godina doživljava veliki povratak među modne trendove.

 

Nastavak na sledećoj strani.

makonda-tracker