mafija uzvraca udarac

Vuk Kostić iako suspendovan nastavlja da radi na najsloženijem slučaju do sad

0

Glavni junaci upleli su se u mrezu navijackih i estradnih obracuna kako bi resili slucaj ubijenog pevaca Luneta, a “na stolu” im je i dalje slucaj ubijene Milice.

foto: Promo
foto: Promo

 

Druga sezona serije “Ubice mog oca”, koja se od decembra, svakog ponedeljka, emituje na TOP kanalu, bavi se odnosom estrade i mafije.


U desetoj epizodi, koja ce biti emitovana 19. februara, Baron ce pokusati da se osveti za hapsenje, dok ce forenzicar Sava, pracen budnim okom forenzicarke Rade, pokusati da uveri sve da je hapsenje bilo osnovano:

 

foto: Promo

Baron je na slobodi, želi da se osveti za svo matretiranje i tuži policiju. Aleksandar i Mirko rade dalje iako od malog Kize ni traga ni glasa. Sava ne odustaje od rada na bosanskom automobilu a Rada mu prati svaki korak...

Deveta epizoda donela je suspenziju inspektora Aleksandra Jakovljevića, koji i pored toga nastavlja istrazivanje u pokusaju da reši slucaj po cenu sukoba sa Marjanovicem i otkaza kojim mu on preti.

 

foto: Promo

Ekipu serije cine scenaristi Natasa Drakulic i Predrag Antonijevic, reditelji Miroslav Lekic i Ivan Zivkovic, direktori fotografije Milos Kodemo i Marko Cile Mladenovic, montazer Filip Dedic, kompozitor Aleksandra Kovac, scenograf Nikola Bercek, kostimograf Senka Kljakic a u glavnim ulogama su: Vuk Kostic, Marko Janketic, Tihomir Stanic, Tihomir Arsic…

makonda-tracker