sećanje na početke

Povratak u mladost: Haris Džinović oduševio Jahorinu i Sarajevo

0

Jedan od najpopularnijih pevača na ovim prostorima proteklih dana boravio je na mestu na kojem je započeo solo karijeru.

foto: Promo
foto: Promo

Na snegom prekrivenoj Jahorini na temperaturi i više od pet stepeni ispod nule, legendarni pevač Haris Džinović snimao je dva dana spot za novu pesmu Još sam neko tvoj.

 

Prelepi kadrovi snimani kroz snežne smetove urađeni pod rediteljskom palicom Anisa Mujanovića, podsetili su umetnika na najlepši period života na planinskoj lepotici gde je i pravio muzičke korake.

 

– Iako je bilo veoma hladno, nije mi bilo teško da snimam jer Jahorinu obožavam i na njoj sam proveo veliki deo svog života pevajući, ali i skijajući što i sada radim svake godine – kaže Džinović i priznaje da ga za ovu planinu vežu najlepša sećanja.

 

foto: Promo

– Na Jahorini sam počeo solo karijeru, preživeo srećne trenutke i istinski sam zadovoljan što smo ovde uradili divan spot – prezadovoljan je pevač.

 

Inače, muzičar je dan nakon snimanja spota sarajevskim medijima i publici predstavio svoj album, a prisutni su komentarisali kako se u Sarajevu ne pamti toliko posećena promocija. Naime, na mestu na kojem se ona održala našlo se nekoliko stotina ljudi, a rođeni Sarajlija svoju radost podelio je i s brojnim kolegama, među kojima Hanka Paldum i Halid Bešlić, koji su kolegi čestitili na sjajnim hitovima.

 

 

makonda-tracker