Alen Ademović: Kad osvajam vrlo sam konkretan

0
Muzičar Alen Ademović priča o tome na koji način prilazi devojkama i čime ih osvaja, ističe kako svakodnevno od obožavateljki dobija bračne ponude i otkriva zašto je sam
foto: Ivan Dobričić
foto: Ivan Dobričić

Nakon velikog uspeha pesme Kruška, mladi muzičar Alen Ademović (23) član Orkestra za svadbe i sahrane Gorana Bregovića, niže nove poslovne uspehe, ali iz svakog novog krije se njegovo zadovoljtsvo burnim privatnim životom koji i dolikuje momku njegovih godina. Otkako se pojavio na javnoj sceni, ovaj pevač karakterističnog glasa privlači veliku pažnju nežnijeg pola. Alen još ne razmišlja da se skrasi u ljubavi, već ističe kako ga trenutno ispunjavaju avanture sa čestih putovanja i druženje sa drugarima.

- Čak i kada bih hteo da se skrasim pored neke devojke, čini mi se da bi to sada bilo nemoguće jer sam veoma retko u Beogradu. Mnogo vremena provodim na turnejama sa orkestrom, ali ne razmišljam o životu van granica naše zemlje. Imao sam devojke iz inostranstva, ali sam uvideo da takve veze ne funkcionišu i nemaju mogućnost da prerastu u nešto ozbiljnije, a jednom od prepreka smatram i različite mentalitete partnera. Kada poredim devojke iz Srbije sa onima iz drugih država, zaključujem da je lakše osvojiti dame iz inostranstva. Još sam mlad da razmišljam o ozbiljnoj vezi, a da se ja pitam voleo bih da imam harem - s osmehom priča Alen koji je u poslednjih godinu dana stekao velike simpatije pripadnica lepšeg pola koje mu svakodnevno šalju mejlove.

- Sa obožavateljkama imam predivan odnos, i kad god imam vremena volim da se dopisujem sa njima preko Facebooka. Interesantne su mi bračne ponude koje sam dobijao, a jedna devojka mi je čak napisala: Samo da znaš, udaću se za tebe, dok mi je druga poručila: Mnogo sam mlada, imam petnaest godina, pa ću ti dati još malo vremena da se iživiš, a kada budem punoletna, oženičeš se mnome. Prija mi da dobijam takva pisma jer ih smatram potvrdom da sam na pravom putu kada je reč o mojoj karijeri - otkriva popularni muzičar koji pored brojnih obaveza ima vremena i za noćne izlaske.

- Kada smo na turneji i putujemo negde preko okeana, uvek imamo slobodan dan koji iskoristimo za upoznavanje mesta u kojem se nalazimo, dok po evropskim gradovima vreme uglavnom prvodimo u hotelu. Pre nekoliko meseci sam se odlično proveo u Čileu, tamo već imam mnogo prijatelja sa kojima se uvek zabavim. Inače, nisam tip muškarca koji može celo veče da razmenjuje poglede sa nekom devojkom, a da joj ne priđe. Ukoliko primetim lepu i zgodnu damu i uvidim da su nam simpatije obostrane, obavezno joj priđem i upustim se u razgovor. Kada je reč o osvajanju, veoma sam konkretan - otkriva Alen trenutno okupiran promocijom duestke numere Suzana koju je snimio sa pevačicom Suzanom Jovanović. Poznatog muzičara uskoro očekuje i saradnja sa jednom od naših najpopularnijih pevačica Svetlanom - Cecom Ražnatović.

- Pre godinu dana dobio sam poziv od Grand produkcije da sa Suzanom Jovanović snimim duet. Kompozicija je moja, aranžman potpisuje moj otac Ninoslav, a gitaru je odsvirao Goran Šanjika. Marina Tucaković je napisala tekst, a reči refrena su moje. Imponuje mi što sam sa našim poznatim pevačicama ostvario lepu saradnju. Pred snimanje dueta sa Cecom osećam pozitivnu tremu, ali jedva čekam da uđemo u studio i otpevamo zajedničku pesmu - završava Alen.

Danilo Mašojević

makonda-tracker