hrabro napred

Ivana Stamenković Sindi ne odustaje od starateljstva: Imam osećaj da prođe večnost do viđanja sa ćerkom (FOTO)

0

Iako joj je sud pre tri godine oduzeo starateljstvo nad ćerkicom, Ivana Stamenković ne odustaje od nade da će uspeti da se izbori za svoja majčinska prava. 

foto: Zorana Jevtić

 

Ta sudska bitka još uvek nije završena, a Sindi se kako zna i ume bori sa prazninom koju nosi i nada se da će jednog dana ipak živeti sa naslednicom.

Svaki drugi vikend je sa mnom, i utorkom i četvrtkom. Imam osećaj da prođe večnost do sledećeg našeg viđanja. Ja nastojim da je zaštitim, ne pričam joj ništa u vezi sa sudskim procesima i starateljstvom. Ona je još mala da bi razumela te stvari. Gledam to zajedničko vreme da provedemo što kvalitetnije i lepše, u smehu i igri, učenju. Ne želim da je opterećujem teškim temama", priča Ivana, koja roditeljske rane sakriva širokim osmehom i čeličnim stavom.

S obzirom na to da je sa bivšim mužem Nikolom Pavlovićem prolazila kroz razne faze tokom svih ovih godina tokom kojih se sreću na sudovima, ona priznaje da trenutno vlada primirje.

 

 

Moramo da budemo u kontaktu zbog deteta, tako da nastojimo da imamo normalnu komunikaciju. Koliko je to moguće", kaže Ivana.

Devojka koja je sa grupom “Models” devedestih i početkom dvehiljaditih žarila i palila estradnom scenom Srbije i dalje je ogorčena na sudstvo naše zemlje.

 

Nastavak pročitajte na sledećoj strani

 

makonda-tracker