Životna priča – Radmila Đurić: Znam šta neću, ali ne i šta hoću

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 7

Sanja Bakašun ( Bradašić )

23-11-2010 15:54h
Mila Rado,
Lipa si mi i šesna, ništa se nisi promijenila od naših prekreasnih studentskih dana. Strašno sam se obradovala danas kad sam naišla na ovaj članak iz kojeg sam, nakon toliko godina i pokušaja, konačno saznala nešto o tebi i Buci. Znala sam ja da ćeš ti uspjeti ispromovirati svoj talent i predivan terpenament. Još se sjećam onog, kako je ono bilo : Šašavo moje dal ti dečaci uopšte postoje.........? Sjećaš li se naših zajedničkih pripremanja ispita u Lazarevcu, čini mi se da je bila filozofija u pitanju? Buca, ti i ja smo pokušavale učiti, a tvoj brat nas je zabavljao.Veseli me saznanje da ste svi dobro, djeca su ti prekrasna. Nadam se da ćeš ovu poruku pronaći i da ćemo moći ubuduće kontaktirati.
A sad ukratko o meni:
Poslije faksa, ljubavnih jada iz Beograda, do rata sam živjela u gradu mojih snova, u Dubrovniku i odradila novinarski staž na tamošnjem radiju. Nakon toga sam se vratila u najlipši gradu na svitu, udala se 1994. za Marka Bakašuna i rodila dva sina, Luku (15) i Petra (13). Nakon pustih redakcija danas se više ne bavim novinarstvom i nije mi žao, jer ni ono nije što je nekad bilo. Posljednjih sedam godina radim u Uredu gradonačelnika,trenutno u funkciji voditeljice Odsjeka za odnose s javnošću. Posao je manje zahtjevan od novinarskog i daje mi mogućnost da se posvetim obitelji.
Draga Rado,nadam se da ćemo se imati prilike čuti i vidjeti. Pozdravi mi sve, a naročito Bucu ako je ćuješ i pošalji mi njezin kontakt. Inače, od cijelog našeg društva s faksa jedio sam u vezi s Acom i Mirom iz kragujevca, ako iz se sjećaš. Aco je nekim čudom mene pronašao i bilisu mi jednom u posjeti. Oni žive u Pragu, uspješni su poslovni ljudi,imaju svoj hotel ( Savic hotel ) i sanjam o tome da se svi jednom sastanemo na bilo kojem mjestu ove zemaljske kugle. Kod mene ste, jasno, svi dobrodošli.
Ljubi te Sanja

nn

07-11-2010 19:20h
Rada kraljica :)))

Radnik

08-11-2010 12:48h
Dušo to ti lako izračunati.
Ako već znaš šta nećeš onda znači znaš šta hoćeš.
Ako ti ipak nije jasno ,javi mi se ,sve ću polako da ti ga objasnim ,a i šire...
Pozdrav srećo

milos

21-11-2010 11:30h
Svidja mi se tvoja borbenost u radu, tvoja energija, ljubav prema poslu koji radis i stalna volja da se, putem beogradske hronike, pomogne obicnim gradjanima.

ALEKSANDAR

23-10-2011 23:47h
Beogradska hronika je extra ,jer je ti vodis.samo srecu ti zelim.
Pozdrav iz Podgorice

vukasin

13-02-2012 18:46h
Zelim da Vam izrazim sve komplimente kao profesionalcu tako isto na ponasanju drzanju,oblacenju,obhodjenju sa gostima izvrsnoj dikciji i jos boljoj pripremi za svaku emisiju.Molim Vas da drzite taj nivo koji na citavom javnom servisu obiljezavate Mira Adanja Polak i Vi.Takodje Vas molim da se ne utapate i ne spustata na nivo Tomasevicke,Zike, Spasicke i mogao bih nabrojati jos mnoge pogotovo sportske komentatore!
Samo naprijed na nacin kako to do sad radite!Veliko postovanje Vukasin!

josip

02-09-2012 16:29h
Radmila a zašto ti meni ne daš broj mobilnog da te mogu nazvati ili ti mene nazovi i zato št se ne sviđam ti se josip
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: