velika tragedija

Porodica zanemela od bola: Preminuo dvogodišnji sin slavnog komičara

1

Poznati američki komičar proživljava najteže dane u životu

foto: Youtube Screenshot
foto: Youtube Screenshot

Američki komičar Rob Delani izgubio je dvoipogodišnjeg sina Henrija, koji se 15 meseci borio s tumorom na mozgu.

 

Rob je svoju tugu podelio s javnošću putem Facebook-a, objasnivši šta se u njegovom životu događalo proteklih nekoliko meseci.

 

- Imam jako tužnu vest. Moj dvoipogodišnji sin Henri je preminuo. Godine 2016., kratko nakon njegovog rođendana, Henriju je dijagnostkovan tumor na mozgu zbog kojeg je stalno povraćao i gubio na kilaži. Operacijom je tumor uklonjen i podvrgnut je daljim terapijama početkom 2017. Ipak, rak se vratio u jesen i Henri je preminuo u januaru ove godine. Moja žena, Henrijeva starija braća i ja smo skrhani. Bio je naša sreća. Bio je pametan, zabavan i nestašan i proživeli smo toliko prekrasnih avantura zajedno, pogotovo nakon što se vratio kući, nakon 15 meseci provedenih u bolnicama. Zbog tumora i operacije imao je telesnih poteškoća, ali on je brzo naučio znakovni jezik i razvio je svoju metodu kako da dođe od tačke A do tačke B. Njegova želja za životom i ljubavlju bila je duboka - napisao je Rob, koji trenutno živi u Velikoj Britaniji.

 

Delani se zahvalio medicinskom osoblju koje je radilo s Hernijem i pomoglo njemu i celoj njihovoj porodici.

 

- Sestre, doktori, kućni njegovatelji i svi humanitarni radnici koji su pomogli našoj porodici da preživi Henrijevu bolest ostaće moji heroji do kraja života. Trenutno sam neopisivo tužan, ali zaista sa sigurnošću mogu reći da postoji dobro na ovom svetu - zaključio je Delani u svom tragičnom i tužnom statusu.

 

 

makonda-tracker