Konačno se oglasio

Darko Lazić prvi put javno progovorio o skandalu i razvodu od Ane Sević

0

Nakon skandala koji je potresao domaće medije, popularni pevač rešio je da otvoreno progovori o svemu što se izdešavalo u proteklom periodu

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Naime, Darko Lazić pojavio se na nastupu u jednom beogradskom klubu i tom prilikom rešio da prvi put javno progovori o snimku koji je preplavio domaće medije, na kom se vidi kako konzmira narkotike, ali i o razvodu od koleginice i supruge sa kojom ima ćerkicu Lorenu, Ane Sević.

 

- To je snimak od pre devet godina, neću to da komentarišem. To je danas sve postalo normalno - kratko je prokomentarisao Lazić, dodavši da mu niko od koleginica nije pružio podršku osim venčane kume Andreane Čekić.

 

Lazić se ovom prilikom osvrnuo i na razvod:

 

- Neću da komentarišem ništa što se tiče razvoda, Ana i ja ćemo zajedno dati izjavu što se toga tiče - rekao je pevač, otkrivši kako je celu situaciju doživela njihova ćerkica Lorena, ali i u kakvim je sada odnosima sa bivšom suprugom.

 

- Lorena je još uvek mala da bi bila svesna šta se dešava. Ana i ja smo i dalje u kontaktu i funkcionišemo bolje nego ikad - rekao je Lazić.

 

 

makonda-tracker