oduševila

Možda liči na tatu, ali ima njen karakter: Ćerka Jelene Karleuše za vrlo kratko vreme postala prava zvezda na društvenim mrežama (VIDEO)

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 5

Дуле

10-02-2018 15:43h
То је много велика срећа кад су ти деца предшколског доба звезде на друштвеним мрежама. Могу да замислим како ће 'скромни' и 'фино васпитани' да буду кад још мало порасту.

Johny

10-02-2018 16:35h
Ne,jos jedna karleusa.U pomoc!!!!

Svasta

10-02-2018 17:47h
A jos ne zna da govori.... logopeda kod...

Ivanka

10-02-2018 20:22h
karleusa rece da ne voli da exponira decu na drustvenim mrezama,a koristi svaki trenutak da to uradi.Normalna bi majka odvojila decu od budalastina kojima se ona opterecuje I posvetila bi im se na korisniji nacin.Medjutim,karleusa zeli po svaku cenu da bude vidjena pa ne bira ni mesto nit vreme da to ostvari,pa cak I time sto preko dece sebe pokazuje...ajd malo karleuso odmori,dosadila se I Bogu I narodu.

Danka

11-02-2018 08:18h
@Ivanka
Tacno tako , pored tako stalno pisu onjoj
lepse bi bilo da napish nesto nekim naucnim predavanjima
zanimljivo i poucno za mlade i stare
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: