poslednji pozdrav

Lepa glumica uputila emotivnu poruku nakon odlaska Nebojše Glogovca: Čast mi je što si moj filmski taja, a ja tvoja ćera

0

Marina Ćosić, koja se proslavila pojavljivanjem u seriji Ubice mog oca, gde joj je Nebojša Glogovac igrao oca, na dirljiv način se oprostila od čuvenog glumca.

foto: Youtube Printscreen
foto: Youtube Printscreen

Kada je objavljena tragična vest da nas je u 49. godini napustio Nebojša Glogovac, jedan od najboljih glumaca u istoriji srpskog filma i teatra, veliki broj njegovih kolega oglasio se na društvenim mrežama i izrazio tugu i nevericu.

 

Među njima se našla i Marina Ćosić, koja je imala priliku da sarađuje s čuvenim Glogovcem, ali i čast da ga zove - tajo.

 

 

- Moj prvi serijski otac. Neko ko me je oslovljavao sa ćero, a ja njega tajo, od prvog trenutka. Istog dana rođeni i proslavljali rodjendan na festivalu, zajedno s njegovom nagradom za zivotno delo. Toliko sam se radovala novom projektu s tobom, Tajo, toliko sam želela da učim od Tebe. Hvala ti za svaki savet, osmeh, i za to ćero koje se nastavilo i par godina kasnije - napisala je Marina u opisu Glogovčeve fotografije na Instagramu.

 

 

A post shared by Marina Cosic (@marinacosic) on

 

Ona je dodala da se oseća počastvovalo zbog saradnje i poznanstva s umetnikom kakav je bio Nebojša.

 

- Čast je biti tvoja filmska ćera. Čast mi je sto si moj prvi filmski taja. Čast mi je sto sam imala mogućnost da te upoznam. Čast mi je što smo opet mogli zajedno da zaigramo, ovaj put na filmskom platnu. Hvala ti za sve. Počivaj u miru, Tajo.

makonda-tracker