Dok pritisak sa vrha usporava rešavanje slučaja

Ubice mog oca: Konačno, da upoznamo i ženu inspektora Mirka Pavlovića

0

U devetoj epizodi serije "Ubice mog oca", koja će biti emitovana 12. februara u 20 sati, privatan život inspektora Mirka Pavlovića dolazi u fokus.

foto: Promo
foto: Promo

Do kraja druge sezone serije "Ubice mog oca" koja se od decembra svakog ponedeljka emituje na TOP kanalu, ostalo je jos četiri epizode i iščekuje se rasplet slučaja koji je uzdrmao glavne junake, ali i nove likove koji su osvojili publiku.

 

Deveta epizoda, koja će se biti emitovana 12. februara u 20 sati, donosi još jedan sukob inspektora Jakovljevića i direktora policije Marjanovića, dok sa druge strane, privatan život inspektora Mirka Pavlovića dolazi u fokus, pojavom njegove žene.

 

Aleksandar odlazi u Banja Luku, što će Marjanović naravno saznati do kraja dana. Ali napokon, upoznajemo i Mirkovu ženu! Mirko moli Banetovog oca za oproštaj. Pritisak da se Baron pusti postaje sve veći...

Osma epizoda donela je spektakularne scene potere, u kojoj je učestvovao inspektor Jakovljević, a publiku je zaintrigirao odnos forenzičarke Rade i Nikole Kovačevića, kao i lik Ruže, koji tumači Isidora Simijonović.

 

Ekipu serije čine scenaristi Nataša Drakulić i Predrag Antonijević, reditelji Miroslav Lekić i Ivan Živković, direktori fotografije Miloš Kodemo i Marko Cile Mladenović, montažer Filip Dedić, kompozitor Aleksandra Kovač, scenograf Nikola Berček, kostimograf Senka Kljakić a u glavnim ulogama su Vuk Kostić, Marko Janketić, Tihomir Stanić, Aleksandar Stojković, Ivana Nikolić...

 

Pratite "Ubice mog oca" svakog ponedeljka od 20 sati na novom TOP kanalu, koji može da gleda Srbija, Bosna, Makedonija, Crna Gora, kao i cela naša dijaspora, na SBB-u, Telemachu, Total TV-u, D3i, IKOM-u i NetTV Plus-u vec u osnovnom paketu, kao i preko EON platforme za koju se mozete OVDE prijaviti.

 

 

makonda-tracker