Presrećni

Poslednje pripreme Ane i Bastijana Švajnštajgera za dolazak dečačića: Jedno od ovih imena poneće sin prvenac slavnog sportskog para

0

Proslavljena teniserka do sada je često dolazila u rodnu zemlju, zbog lekara koji joj vodi trudnoću i kojem u potpunosti veruje. Par je tu i saznao da će dobiti dečaka, a odmah zatim i počeo da razmišlja koje ime da mu da. Ana je izrazila želju za srpskim imenom...

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Ubrzo nakon svadbenog veselja javnost se pitala - kad će beba? Par je neko vreme mudro ćutao o planovima za budućnost, sve dok proslavljena teniserka nije izjavila da je vreme da se posveti porodici. Kada je priznala da je trudna slavilo se širom planete! Ana i Bastijan Švajnštajger postaće roditelji jednog dečačića, a ponosni roditelji doneli su odluku da bebica ponese ime srpskog porekla.

 

 

Kada su saznali kog pola je njihova beba, Ana i Švajni su bili presrećni. Njima nikada nije bilo bitno da li je dečak ili devojčica, ali su se veoma obradovali kada im je saopšteno da će dobiti sina. Svi znate da su mediji spekulisali o njenoj trudnoći otkako se par venčao, zato oni i ne žele da otkrivaju nikakve informacije. Sve se čuva u tajnosti, a ni njihove porodice ne pričaju za medije. Ana je do sada često dolazila u Beograd jer je ovde ginekolog kom ona potpuno veruje. U Srbiji su i saznali da čekaju dečaka", kaže za Blic izvor blizak proslavljenoj teniserki.

 

A post shared by Ana Ivanovic (@anaivanovic) on

Čim su čuli da će dobiti sina, Ana i Bastijan su počeli da razmišljaju o imenima. Mnoga su bila u opticaju, a ona je izrazila želju da detetu da srpsko ime. Švajni je podržao svoju dragu, a dvoume se oko nekoliko imena. Oni zaista uživaju u svakom trenutku Anine trudnoće i jedva čekaju da na svet dođe dečak.

 

Ana uopšte nije zahtevna trudnica, a dane provodi s prijateljima i dragim ljudima. Bilo je priče da će se ona poroditi u Beogradu, ali to još uvek nije sigurno. Kako je Švajni produžio ugovor sa fudbalskim klubom u Americi, pitanje je da li će se organizovati da dođu u Srbiju. On želi da bude uz svoju dragu u tim trenucima, tako da postoji mogućnost da se ona ipak porodi negde u inostranstvu", objašnjava izvor.

 

Bastijan je, inače, produžio ugovor sa Čikago Fajerom, pa će par narednih godinu dana živeti u Americi, gde će i odgajati svoje dete. Ana uveliko radi na uređenju sobe za bebu, a kako se porođaj približio, počela je i da kupuje garderobu za mališana. Bastijan joj u svemu pomaže, koliko mu obaveze dozvoljavaju, a Ana se i sa mamom konsultuje oko bitnih stvari vezanih za decu.

 

foto: Profimedia

Kada su poslednji put posetili Srbiju, Ana i Bastijan su birali plac za kuću koju će izgraditi van prestonice. Njihova želja je da to bude u blizini jezera Palić, dok im je druga opcija Fruška gora.

Ana i Bastijan su shvatili da će njihov život u Beogradu, kada se Ana bude porodila, biti pod lupom javnosti i stalnim praćenjem paparaca. Zato su odlučili da pre njenog porođaja pazare imanje na Paliću, gde će izgraditi kuću kako bi na miru mogli da uživaju sa naslednikom daleko od gradske vreve.

 

Oni su agentima za nekretnine rekli da druga opcija može biti Fruška gora, ali deo koji nije mnogo naseljen i da im komšije budu udaljene. Zainteresovani su i za imanje na kojem je već izgrađena kuća, ali su više za to da bude u etno-motivima", otkrio je nedavno izvor blizak porodici.

 

 

makonda-tracker