jaka žena

Borila se s narkomanijom, draga osoba umrla joj na rukama: Slavna Esmeralda prošla kroz životnu golgotu

0

Iz pakla droge izvukla se tek kada je njena najbolja prijateljica izgubila život zbog prevelike doze, a umrla je baš na njenim rukama...

foto: Profiemedia
foto: Profiemedia

Glumicu Leticiju Kalderon javnost će zauvek pamtiti po ulozi u kultnoj španskoj seriji ‘Esmeralda’ koja je devedesetih godina zaludela sve na Balkanu.

 

 

Takođe, za vreme snimanja popularne serije, Leticija je imala 29 godina, a tada je bila na samom vrhuncu svoje glumačke karijere. Iako više nije tako popularna kao što je bila u to vreme, 49-godišnjakinja i dalje aktivno glumi u sapunicama. Ipak, da slava i bogatstvo mogu ‘udariti u glavu’ priznala je i sama Leticija koja je još 2014. otkrila da se za vreme snimanja ‘Esmeralde’ borila sa zavisnošću od kokaina.

 

Bila sam mlada, na vrhuncu karijere, puna novca i sve mi je bilo dostupno. Nepromišljenost me je mogla koštati života’, ispričala je glumica prilikom gostovanja u jednoj meksičkoj emisiji. Njena borba trajala je duže vreme, a iz pakla droge izvukla se tek kada je njena najbolja prijateljica izgubila život zbog prevelike doze, a umrla je baš na njenim rukama.

 

Leticija je do sada bila u dva braka. Za vreme drugog braka s advokatom Huanom Koladom dobila je blizance Lusijana i Karlosa, a par se razveo 2010. godine nakon osam godina braka. Maleni Lusijano rođen je sa Daunovim sindromom, zbog čega je Leticija 2005. godine napravila dužu pauzu u karijeri i posvetila se brizi o sinovima.

 

foto: Profimedia

Iako je bolest sina imala veliku uticaj na njen život, glumica se pomirila sa situacijom još od njegovog rođenja te se nikada nije usudila da se upita zašto se baš njoj i njenom detetu dogodila ovakva sudbina. 

 

Vide kako je fantastičan i polaskana sam što je moj sin’, ponosno je istakla glumica. Takođe, povodom Svetskog dana osoba s Daunovim sindromom, glumica je na društvenim mrežama objavila dirljivu poruku: ‘Ovo je najbolji dan za mene, dan prave ljubavi, volim svog Lusijana.’

 

makonda-tracker