Keti Peri: Rasel je Božiji čovek i prava inspiracija

0
Planetarna estradna zvezda Keti Peri priznala je na koji način doživljava svog supruga Rasela Brenda, ali i sebe i svoje telo
foto: BANG
foto: BANG

Aktuelna hitmejkerka Keti Peri udala se prošlog meseca na privatnoj indijskoj ceremoniji za čoveka svog života, britanskog komičara Rasela Brenda. Iako kontroverznog Rasela bije glas da je nekada bio veliki zavodnik i čak narkoman, pevačica je veoma zadovoljna svojim izborom bračnog druga.

- Oduvek sam želela da uz mene bude jedan veliki Božiji čovek. Neko ko će inspirisati druge ljude, a istovremeno biti divan suprug i otac. Svako od nas dvoje nalazi se na različitom stepeniku svog života, ali smo kao par ipak u stanju da odrastamo i razvijamo se zajedno. On neprekidno razmišlja o stvarima. Provokativan je, izražajan, jedan pravi zaštitnik. Uz sve to, meni je najvažnija stvar da me neko zasmejava. U njemu sam našla sve što mi treba – ispričala je Keti nedavno u intervjuu za magazin Harpers Bazaar.

Na unutrašnjoj strani svojih podlaktica, zaljubljeni mladenci imaju istovetne tetovaže na kojima je na sankritu napisano Pusti da sve teče svojim tokom, a jedina stvar koja narušava njihovu harmoniju jeste to što je Brend vegetarijanac.

- Nažalost, ja još uvek imam napade žudnje za pohovanom piletinom ili slaninom, koje za mene predstavljaju mesni ekvivalent najbolje bombone na svetu – iskrena je Perijeva.

Pevačica koja se u u sam vrh muzičke scene vinula hitom I Kissed a Girl, nije sasvim sigurna u to da li bi mogla sebe da definiše kao dobru ili lošu devojku.

- Na nekin način sam veoma dobra cura, a istovremeno i nisam. Dobro je to što beskrajno verujem u ljubav, integritet i poštovanje, a loše je što strašno volim da zadirkujem. Svesna sam da je seksepil jedan od mojih glavnih aduta, ali bih više volela da navedem ljude da se zamisle. To je ono o čemu moja muzika zapavo govori – otkrila je ova planetarna zvezda koja je sada veoma zadovoljna svojim telom, ali je svojevremeno, kad je imala trinaest godina, želela da se podvrgne operaciji smanjivanja grudi koje su joj u to vreme pravile ogroman problem.

Ako je suditi prema informacijima koje ovih dana plasiraju strani mediji, Keti i Rasel koji su planirali da svoj medeni mesec provedu izučavajući propuštena poglavlja Kama Sutre, bili su primorani da odustanu od te svoje namere, pošto je pevačica zaradila gadan osip na koži koji je najverovatnije posledica ujeda neke od egzotičnih vrsta paukova koji žive u Indiji.

makonda-tracker