Prvi intervju nakon izlaska iz Bele kuće

Sadržaj će vas iznenaditi: Konačno otvorena kutija koju je Melanija Tramp mimo protokola poklonila Mišel Obami

0

Mali znak pažnje aktuelne prve dame uručen mimo protokola gospođi Obama - momenat iz Bele kuće koji niko nikada neće moći da zaboravi.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Iako je par minuta pre šokantnog darivanja Donald Tramp izašao iz automobila i krenuo pravo ka bračnom paru Obama, ne čekajući svoju suprugu, Tifanijeva plava kutija, odnosno sadržaj iste ostao je misterija i godinu dana nakon svečane inauguracije.

 

foto: Profimedia

Međutim, u prvom intervjuu nakon izlaska iz Bele kuće, Mišel je otkrila o čemu se radi, te kako se ona osećala kada je videla šta se dešava.

Znate, postoji protokol, tačno znaš kada i šta moraš da uradiš, kažeš, gde ćeš da stojiš. Nikada pre niko nikome nije dao poklon, zato sam se zaprepastila", rekla je Mišel komičarki i voditeljki Elen Dedženeres i dodala: "Nisam znala gde ću s kutijom, svi su nestali, niko nije želeo da izađe i da je uzme. Šta sad? Hoćemo li se fotografisati s njom? Onda je moj suprug spasio stvar - uzeo je kutiju i krenuo da je ostavi unutra, ali ni tamo nikoga nije bilo. Svi su se izgubili."

foto: Profimedia

Mišel je, takođe, otkrila i šta je dobila od Melanije.

Unutra je bio lepi ram za slike", rekla je ona, na šta je iz režije pušten snimak na kojoj je ponovo prikazan čuveni trenutak kada Tramp izlazi iz automobila bez da pričeka svoju suprugu, penje se stepenicama do bračnog para Obama.

foto: Profimedia

Tu situaciju odmah je prokomentarisala i Elen, ali Mišel Obama nije želela ništa da kaže, već se pravila da ne čuje i nastavila da govori o poklonu.

 

makonda-tracker