iskrenija nego ikad!

Andreana Čekić bez dlake na jeziku otkrila sve tajne Ane Sević: Znam da se ovome niste nadali...

0


Poznata pevačica rešila je da otkrije do sada nepoznate detalje o svojoj koleginici Ani Sević

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Igra otkrivanja tajni na Instagramu uzela je maha posebno među poznatim ličnostima. Budući da svaka nominovana osoba nastavlja da nominuje svoje kandidate, krug poznatih ličnosti koje nam otkrivaju sve ono što do sada nismo znali, sve više se širi.

 

Tako je bilo i ovog puta kada je Ana Sević nominovana da prihvati izazov i učestvuje u ovoj "igrici". Ipak, kako je pevačicu "mrzelo" da piše o sebi, to je umesto nje uradila njena koleginica Andreana Čekić, koja je otkrila neočekivane detalje.

 

- Ja ću vam odati 5 tajni Ane Sević pošto nju mrzi da piše. Znam da se ovome niste nadali... - započela je Andreana, a zatim počela da niže tajne:

 

- Ana Sević nikad nije farbala kosu. Ana Sević je jedina osoba koju znam da ne voli kokos. Ja sam znala pre Ane Sević da je trudna - došla je kod mene i pojela mi sve što sam imala u kući! - našalila se Andreana i nastavila:

 

- Ana Sević ne poseduje ravnu obuću. Majke mi! Ana Sević zna sto milijardi pesama na grčkom jeziku, al zato me svaki put zovne da proveri na kom spratu živim kad dođe kod mene! - navela je pevačica i dodala da voli svoju koleginicu.

 

 

makonda-tracker