velika ljubav

Njega je ludo volela i rodila mu dete, ali nije mogla da ga isprati na večni počinak: Neda Ukraden dirljivom porukom posvećenom bivšem suprugu rasplakala javnost

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 5

Nelka

30-01-2018 23:01h
Ne razumem što bi ovo rasplakalo javnost!?Bio joj muž pre 100 godina,samo tri godine u braku,čovek umro i ona mu nije otišla na sahranu.I šta je tu toliko tužno..

ksenija

31-01-2018 19:23h
@Nelka
Vala bas

ne razumem

18-10-2018 12:29h
@Nelka
E da nije tuzno sto je covek umro slatko da se ismejes. Nije otisla na sahranu jer je cuvala unuke ?????? Ma da, bas ga je ispostovala. Nit je vest, niti ste novinari a ona samo zeljna medijske paznje pa makar i preko bolesnih i mrtvih. Fuj !

ih

22-12-2018 20:21h
@ne razumem
da j htela n bi je nista sprcilo. Rese kao vodopad.

sar

31-01-2018 11:09h
milan je bio lep i pametan gospodin
dugo su bili zajedno
te veze ljubavi pucaju
al nikad ne prestaje secanje
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: