Milica Jelić: Stekla sam iskustvo za ceo život

0
Miss Srbije Milica Jelić otkriva kako se oseća pred večerašnji izbor za najlepšu devojku sveta koji se održava u kineskom gradu Sanija

Dvadesetogodišnja Beograđanka koja je mesec dana provela na pripremama u Kini priznaje da je iznenadilo što missice u toj zemlji važe za velike zvezde.

- Ovde je sve divno, nikada ne bih imala priliku da vidim sve ovo da nisam miss Srbije... Bili smo u Pekingu, gde smo obišli čuveni Kineski zid, Olimpijski stadion, ali smo posetili i Šangaj, obilazili Mongoliju, da bi na kraju došli na ostrvo-grad Sanija gde se večeras održava finalni izbor za miss sveta. Stekla sam mnogo drugarica, i sada imam osećaj da kada bih gledala kartu sveta videla bih njihove likove u svakoj od zemalja koje predstavljaju. Upoznala sam se sa kulturom mnogih naroda i to je zaista stvarno fascinantno. Čudno mi je bilo to što ovde važimo stvarno za ogromne zvezde i čitava ogranizacija Miss World je fantastična. Ipak, borila sam se sa nostalgijom, jer su mi nedostajali porodica i prijatelji. Trijumfovala sam na humanitarnoj aukciji što mi je baš drago, ali ne znamo šta će biti večeras...Šta bude - biće, a ja se vraćam kući sa krunom miss Srbije svakako, na šta sam mnogo ponosna, jer sam stekla ogromno iskustvo koje će mi sigurno služiti u životu – kaže Milica Jelić za Story.rs.

 

Jelena Kulović

makonda-tracker