Poznati i Laguna: Sve za osmeh mališana

Kao najveći izdavač u zemlji Laguna je pokrenula inicijativu prikupljanja knjiga za biblioteku Prihvatilišta za decu i omladinu, a njihovu ideju podržale su i mnogobrojne poznate ličnosti
0
1 / 16 Foto: Promo

U četvrtak, 28. oktobra u 13 časova štand Lagune posetila su deca iz Prihvatilišta, njihovi vaspitači, brojne poznate ličnosti: Aleksandar Srećković Kubura, Miloš Maksimović, Slobodan Stefanović, Dejan Milojević, Iva Smiljanić, Lokica Stefanović, Ljubivoje Ršumović, Uroš Petrović, Vesna Dedić Milojević... Poznate ličnosti dale su svoj doprinos tako što su donele knjige koje su poklonili Prihvatilištu. Posetioci su takođe dali svoj doprinos tako što su poklonili knjige za biblioteku. Ovom prilikom pozvani su i drugi izdavači da doniraju knjige.

Akcija će trajati do 2. aprila 2011. godine, kada je Svetski dan knjige za decu i tada ćemo sumirati rezultate. U periodu od 29. oktobra 2010. godine do 2. aprila 2011. godine, knjige sa potpisom za decu iz Prihvatilišta možete ostaviti u knjižari Delfi SKC.

Akciji se pridružilo i Pozorište na Terazijama koje je poklonilo 50 karata za različite predstave sa svog repertoara.Na samom Sajmu organizovana je licitaciju karata, a celokupan prihod od prodaje otišao je u humanitarne svrhe za Prihvatilište za decu i omladinu.

Vrednost pojedinačne karte je 1000,00 dinara, ali je u vreme trajanja akcije na laguninom štandu početna cena karte bila od 300,00 din. Posetioci štanda IP Laguna pozvani su da učestvuju u licitaciji cene karata i na taj način pomognu humanitarnu akciju.

makonda-tracker