besprekorna!

Kao da se nije ni porađala: 3 fantastične haljine Ivane Pavković koje stoje samo devojakama sa savršenom figurom (FOTO)

1

Pevačica Ivana Pavković donela je u novembru 2016. godine na svet svoje prvo dete, ali na njenom telu nema tragova toga!

foto: Dragana Udovičić
foto: Dragana Udovičić

 

Šarmantna pevačica i njen kolega i suprug Petar Mitić ponosni su roditelji malenog Vujadina, koji je pre tri meseca proslavio prvi rođendan.

 

Vujadinovi roditelji nikada nisu izgledali srećnije i jasno je da uživaju u svakom trenutku koji provedu sa svojim mezimcem. Radost i ispunjenost posebno su očigledni ukoliko pogledate njegovu mamu Ivanu, koja izgleda još lepše nego pre trudnoće!

 

 

Pored toga što se može pohvaliti besprekornim izgledom, Ivanin adut je i modni ukus, pa je u proteklom periodu više puta ponela odevne kombinacije koje su nas oduševile, a ovom prilikom izdvajamo samo tri elegantne haljine.

 

3. Maslinastozelena haljina midi dužine

 

 

Lepa pevačica je na proslavi rođendana svog sinčića ponela haljinu veoma interesantnog kroja. Reč je o toaleti maslinastozelene boje koja je ukrašena floralnim motivima i u providi se u svom donjem delu, a posebno je zanimljiva u svom gornjem delu: jednu ruku u potpunosti krasi rukav, dok je druga slobodna!

 

 

Ovu haljinu Ivana je kombinovala sa sandalama ukrašenim trima kaišićima i opredelila se za jednostavnu frizuru.

 

Nastavak na sledećoj strani.

 

makonda-tracker