Gordan Kičić: Pobede delim sa ćerkom i suprugom

Glumac Gordan Kičić koji je nedavno za ulogu u predstavi Kosa ovenčan nagradom Zoran Radmilović, ne krije da sve uspehe duguje izabranici Zorani i naslednici Sofiji koje mu život čine bajkovitim
0
1 / 6 Foto: Luka Šarac

Jedan od naših najtalentovanijih glumaca srednje generacije, Gordan Kičić (33), poslednjih dana ima razloga za sreću, budući da je za svoje istinsko umeće dobio izuzetno vredno priznanje. Iako je do sada igrao u brojnim pozorišnim komadima, popularni umetnik je za briljantnu ulogu Vufa u mjuziklu Kosa nagrađen priznanjem Zoran Radmilović.

- Za mene lično ta nagrada je velika stvar jer dosta radim u pozorištu, a ovo je prvi put da sam je dobio za svoj doprinos u njemu. Debitujem u mjuziklu pa mi ovo priznanje zbog toga još draže jer sam dokazao da sam sposoban i za takve role. Zahvalan sam svim kolegama s kojima sam igrao, kao i ljudima iz tehničke podrške zato što bez njih predstava kakva je Kosa ne bi mogla da bude realizovana – kaže glumac koji još nije stigao da proslavi svoje priznanje jer trenutno snima film Beli lavovi u režiji Lazara Ristovskog.

Pored zavidne glumačke karijere, Gordan ima sve razloge da se s osmehom na licu upusti u nove poslovne poduhvate budući da je pronašao svoj izvor radosti kraj supruge Zorane s kojom je dobio ćerkicu Sofiju (2).

- Iako mi je dosta ljudi čestitalo na nagradi, prva je to uradila moja supruga Zorana. Ali, to nije ništa čudno, pošto mi tako funkcionišemo -  sve radimo zajedno i uvek podržavamo jedno drugo– ističe umetnik.

- Sve pobede kako u privatnom, tako i u poslovnom životu, delim sa svojom suprugom i našom ćerkom. Ne znam s kim bih drugim mogao da podelim takvu radost osim s njima – iskren je  glumac koji se najslađe smeje sa svojom dvoipogodišnjom naslednicom.

- Ona je za sada mirno i dobro dete, ali mislim da je to zato što ima samo dve godine. Pretpostavljam da će vremenom postati nestašna, baš kao što sam to nekada i ja bio – tvrdi Kičić koji uživa u idiličnom životnom periodu otkako se oženio i postao otac.

- U mom životu sve se promenilo tokom poslednjih nekoliko godina, a pogotovo otkako je na svet došla moja ćerka jer se sada organizujem u skladu s njom. Jedini problem jeste to što sada mnogo više radim i nemam radno vreme kao neki drugi roditelji, ali mislim da ipak sve uspevam da postignem – ističe Gordan.

Aleksandra Dimitrijević

makonda-tracker