Bojana Barović i Nikola Rokvić: Planiramo zajednički život

Nakon dva meseca romanse i odmora u Americi, učesnici Survivora, folk pevač Nikola Rokvić i manekenka Bojana Barović, otkrivaju za Story kako će uskoro početi da žive na istoj adresi
3
1 / 4 Foto: Privatna Arhiva

Folk pevač Nikola Rokvić (25) i manekenka Bojana Barović (26) proveli su pet romantičnih dana u Njujorku. Budući da Bojana zbog svojih poslovnih obaveza tamo često boravi, svom dečku koji je u Veliku jabuku doputovao sa kanadske turneje, bila je pravi vodič po Njujorku. Prepun pozitivnih utisaka iz najvećih kanadskih gradova, Rokvić je pohrlio u Sjedinjene Američke Države kod svoje drage, s kojom je romansu započeo tokom avgustovskog snimanja rijaliti šou- programa Survivor.

- U Njujorku smo obilazili muzeje, turističke atrakcije, a Nikola je upoznao i celo moje društvo. Osetio je čari ovog grada i tempo mog života. Da bih što više vremena provela sa Nikolom otkazala sam i neka snimanja, tako da sa odmora nosimo prelepe uspomene – kaže Bojana čijem je dečku ovo bilo prvo putovanje u Ameriku, gde je upoznao i slavnog glumca Džima Kerija.

- U jednom od klubova u koje smo izlazili, Džim Keri je sedeo tik do nas, ali su mnogi naši prijatelji pomislili da je fotografija s njim, koju smo postavili na Facebook, nastala u Muzeju voštanih figura koji smo takođe posetili. Džim Keri inače izgleda kao voštana figura, a to što smo ga sreli nije ništa čudno jer su u Njujorku takve stvari uobičajene – priča Nikola koji će sa svojom devojkom za nešto više od mesec dana otpočeti zajednički život.

- Početkom novembra ponovo idem u Ameriku, a pre toga imam obaveze u Parizu. Čim se skrasim u Srbiji krajem novembra, planiramo da otpočnemo zajednički život – kaže Bojana, dok njen izabranik dodaje da nema ništa protiv preseljenja u Bojanin rodni Novi Sad, ali sve je izvesnije da će se njihov zajednički dom nalaziti u Beogradu.

- Planiramo život na istoj adresi. Pretpostavljam da ćemo živeti u Beogradu, ali ne bi mi predstavljalo problem ni da se preselim u Novi Sad – iskren je Nikola čije će filipinske avanture sa Bojanom od ove nedelje moći da vide i gledaoci TV Prva na kojoj startuje Survivor.

- Radujem se što ćemo zajedno u Srbiji gledati prve epizode Survivora jer nas naročito zanima kako će sve izgledati nakon montaže – kažu ovi emotivni partneri. Nežnija polovina ovog romantičnog dvojca ističe kako nije očekivala da će je sa Nikolom spajati ovolika strast.

- Veoma smo se zbližili i nisam očekivala da će se ovakvim intenzitetom razvijati stvari u našoj vezi. Posle dva dana razdvojenosti već nedostajemo jedno drugom. Naše okruženje primećuje drastičnu promenu i veoma su srećni zbog nas. Zračimo nekom čudnom zajedničkom energijom koju naši bližnji primećuju. Ne forsiramo ništa, ali pošto smo se dobro upoznali u Survivoru, smatramo da zajednički život i nije tako krupan korak jer nam se intenzitet emocija menja iz dana u dan – zaključuje atraktivna Bojana.

Nikola Rumenić

makonda-tracker