Vesna Zmijanac: Nisam htela da se igram sa životom

Pevačica Vesna Zmijanac iskreno priča da je njena ćerka Nikolija bila najrazmaženija na Filipinima, ali i da bi se sigurno mnogo više borila da je bila sama
0
1 / 3

Popularna folk pevačica bila je najstarija takmičarka, ali i pored svega što joj se desilo kaže da bi ponovo učestvovala u ovakvom šouu.

- Imam 54 godine i usudila sam se da idem tamo. Meni je bilo savršeno. Ali, prvih nekoliko dana dok se nisam adaptirala na klimu i ambijent nije bilo baš lako. Mislila sam da sam napravila grešku. To je kao kada iz grada odete kod mene na selo, na Bukulju. Odjedanput iz gradskih vibracija dođete u tišinu. Tišina je naše istinsko stanje, ali se vi u njoj osećate nelagodno dok se telo ne smiri i ne prilagodi tišini. I onda mu je mnogo lepo – rekla je Zmijanac za Dnevni avaz.

- Put je bio naporan. Daleko je to od nas - avioni, kamioni, brodovi... Samo putovanje po nebu i vodi trajalo je 48 sati. To je ono što nas je u startu izmorilo. Lutali smo, ali brzo smo se uklopili. Ja pogotovo. Druga je stvar što ja nisam htela da budem aktivnija u borbama i igrama, jer prosto sam tamo bila i najstarija. Ne bih se baš igrala životom. Nije bilo ni potrebe. Bavila sam se onim čime sam najbolje znala - tajanstvena je folk zvezda koja je na izolovanom ostrvu boravila zajedno sa ćerkom Nikolijom.

- Ona je bila kontra od mene, najmlađa tamo. Kada vas sa 20 godina zapadne mama na pustom ostrvu, to nije baš nimalo sretno stanje. Nikoliji su nedostajali i internet i telefoni i skajpovi i četkica i sapun... Ona je bila jedna od najrazmaženijih takmičara. Pogotovo jer sam ja bila tu, pa je mogla. Da nisam ja bila tu, Nikolija bi se borila. Verovatno bih i ja bila drugačija da nisam obraćala pažnju na nju i obrnuto – tvrdi Vesna koja je tokom boravka na Filipinima smršala deset kilograma, ali se nije sukobljavala sa drugim takmičarkama, jer je veoma tolerantna.

- Mogu samo da gunđam sama sa sobom ili na Nikoliju. Kada ste na šaci riže i vodi nema tu ni svađe. Nije to kao na Farmi - iće, piće i muzika pa se posvađate. Ovo je mnogo ozbiljnije nego što izgleda na TV-u - zaključuje Vesna.

Jelena Kulović

makonda-tracker