Druženje sa klovnovima u TC Ušće

0
U susret gostovanju najpoznatije svetske atrakcije Cirque du Soleil Saltimbanco, Arena Beograd vas poziva na druženje sa najpoznatijim domaćim klovnovima u subotu 30. oktobra u šoping centru Ušće od 16 do 17:30 časova

Dvadeset veselih klovnova iz udruženja Maslačak prirediće jednu od najboljih zabava u gradu i definitivno zagrejati atmosferu za nastup jedinstvenih klovnova svetske trupe Cirque du Soleil a najmaštovitiji posetioci biće nagrađeni i ulaznicama za ovaj spektakl. Glavno mesto okupljanja je II sprat TC Ušće.

Cirque du Soleil sa predstavom Saltimbanco, gostovaće u Beogradskoj areni od 24. do 28. novembra. Sa preko 50 izvođača iz 20 različitih zemalja, Saltimbanco akrobati će ostaviti bez daha i pokazati neverovatnu snagu tokom solo tačaka i epskih ansambala. Publika će biti u prilici da vidi neverovatno prkošenje gravitaciji na kineskim štapovima, akrobatsku vožnju bicikla, dvostruki trapez, piramidu napravljenu od ljudi kao i vesele, jedinstvene klovnove. Umetnici koji su deo predstave svakodnevno prolaze umetničke treninge, treninge spretnosti i koordinacije, na sebi nose ručno rađene kostime koji im pristaju bolje od vlastite kože. Raznobojan, zabavan i zadivljujući u svakom trenutku Saltimbanco predstavlja zabavu za celu porodicu.

Ulaznice za Cirque du Soleil Saltimbanco u prodaji su po cenama od 2200, 2600, 3000, 3400, 4000 i 6600 dinara, a možete ih naći i na infopultu Ušće shopping centra.

makonda-tracker