Selin Dion: Upoznajte Edija i Nelsona

0
Diva kristalnog glasa Selin Dion porodila se proteklog vikenda, a ona i njen suprug Rene Anželil odlučili su da blizancima daju imena po ljudima koji su na neki način obeležili život i karijeru ove sjajne pevačice
foto: BANG
foto: BANG

Multitalentovana muzička pop zvezda Selin Dion i njen suprug Rene Anželil, protekle subote su u razmaku od jednog minuta postali roditelji dvojice blizanaca koje su nazvali Edi i Nelson.

Talentovana Kanađanka je prvom od dvojice novorođenčadi dala ime prema Ediju Marniju koji je producirao prvih pet njenih albuma, dok je drugog odlučila da nazove prema čoveku sa kojim srela kada je tokom svoje turneje u Južnoafričkoj republici, čuvenom nobelovcu Nelsonu Mendeli, kojem se divi i prema njemu oseća izuzetno poštovanje. Namera slavnih roditelja bila je da svojoj deci u nasleđe ostave imena koja će ih inspirisati da kasnije u životu postanu veliki i dobri ljudi.

Istovremeno, Selinin i Reneov devetogodišnji prvenac Rene-Čarls oduševljen je svojom braćom i srećan je zbog toga što su roditelji izabrali tako interesantna internacionalna imena za njegove nove najbolje drugare.

makonda-tracker