Ima razloga za to

Vojvotkinja od Kembridža će se poroditi kod kuće?

0

Ketrin, vojvotkinja od Kembridža, razgovarala je sa svojim suprugom princom Vilijamom o ideji da se po treći put porodi kod kuće, a ne u bolnici St. Mary u Londonu, gde je rodila prvo dvoje dece.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Bez ikakvih komplikacija, Kejt Midlton princa Džordža i princezu Šarlot rodila je u bolnici St. Mary u Londonu, međutim, princeza je poželela da se po treći put porodi kod kuće, u Kensingtonskoj palati ili u kući Anmer Hol, gde živi sa princom Vilijamom.

 

Prijatelj para ispričao je:

Razgovarala je sa Vilijamom o tome i on je u potpunosti podržava. Oboje smatraju da bi bilo lepo za porodicu da iskusi to, posebno za Šarlot i Džordža. Takođe, oni veruju da će tako da izbegnu gužvu ispred bolnice kakva je bila nakon rođenja sina, a posle i ćerke. Stotine fanova okupilo se oko bolnice i čekalo ih da izađu... Oni misle da to nije bilo u redu prema drugim pacijentima. Njihove porodice i prijatelji nisu mogli da ih posećuju kao obično."

 

foto: Profimedia

Kejt je i Šarlot želela da rodi kod kuće, ali ju je porodica savetovala da to ipak učini u bolnici gde je i pokojna princeza Dajana rodila Vilijama i Harija. Naglašeno joj je da ne treba rizikovati sa devojčicom koja je ipak četvrta u redu za presto.

 

Bilo kako bilo, Kejt Midlton trebalo bi da se porodi u aprilu i još uvek nije poznat pol bebe. Ipak, sumnja se da je u pitanju dečak, jer je vojvotkinja nosila plavo kada je svetu obelodanila vesti o trudnoći.

 

foto: Prodimedia

 

 

makonda-tracker