Oliver Dragojević: Unuk Duje je moje zlato

0
Popularni splitski pevač Oliver Dragojević otkriva da mu je supruga Vesna najbolji kritičar, kao i da se najviše uživa u društvu unuka Duje

Šezdesetdvogodišnji Oliver, koji je na muzičkoj sceni već četiri i po decenije, priznaje da svaki svoj uspeh slavi sa suprugom Vesnom koja ga rado prati na velikim koncertima.

- Vesna je uvek uz mene, moj najbolji kritičar. Ko će mi iskrenije reći vredi li neka pesma ili ne, nego moja familija. Do sada su uvek bili u pravu - rekao je za Večernji list splitski pevač, čiji sinovi Dino, Damir i Davor nisu krenuli njegovim stopama, ali je zato troipogodišnji unuk Duje zainteresovan za muziku.

- Duje je zlato dedino. Jedini mi je unuk, uvek u centru pažnje bake i dede. Još je premalen da bi mogao reći koliko ga zanima muzika, ali kad god dođe kod nas lupeta po instrumentima, prstićima nabada po gitari, voli kad mu pustim neke veselije pesme poput Morskog vuka pa mi pokaže da zna i plesati. Ja sam neretko zadužen za igru i šetnje, a Vesna je ta koja se specijalizovala za ostalo, pa i za kupovinu poklona - iskreno priča popularni muzičar.

- Mlađi sinovi imaju devojke, ali još nisu najavili venčanje. Ja vam se u to ne mešam. Kad bude - biće, znaju i oni da im je vreme - šaljivo je za Večernji list rekao Oliver, koji je održao veliki koncert u zagrebačkoj Areni 21. oktobra a tri dana kasnije i u Spaladium areni u Splitu.

Jelena Kulović

makonda-tracker