Ekskluzivno za glossy

Seka Aleksić u potresnoj ispovesti otkriva: Za njim je ostala praznina koju ništa ne može da nadomesti

0

Prošlo je godinu dana otkako se pevačica Seka Aleksić zauvek oprostila od oca Milorada, koji je nakon teške i kratke bolesti iznenada preminuo na Badnji dan u Loznici, gde je i stanovao.

foto: FILIP PLAVČIĆ
foto: FILIP PLAVČIĆ

Život joj je uredio tako da samo četiri meseca pre nemilog događaja spozna i najveću sreću koju jedna žena može da oseti, jer je u septembru 2016. prvi put postala majka i na svet donela sina Jakova. Iako ništa ne može da nadomesti gubitak roditelja, briga o bebi i ispunjenje najvećeg sna uspeli su da joj ublaže gubitak oca kojeg je mnogo volela.

 

foto: Dragana Udovičić

Bol za tatom ne jenjava. Nažalost, život me je ranije nego što sam to očekivala naterao da spoznam kako je teško kad izgubite roditelja. Za njim je ostala praznina koju ništa ne može da nadomesti",  setna je pevačica, koja je na prvu godišnjicu smrti ocu podigla spomenik i taj dan obeležila onako kako dolikuje i kako nalažu naši običaji.

 

 

Mada je ponekad tuga savlada, pre nego što bi zaplakala, Seka se priseti koliko je njen otac po prirodi bio veseo i pun humora, pa joj suze zameni osmeh što je ipak imala oca poput njega.

 

Nastavak pročitajte na sledećoj strani

 

 

makonda-tracker