Vilou Smit: Hoću da budem kao Bili Ajdol ili Lejdi Gaga

0
Ćerka glumca Vila Smita, devetogodišnja Vilou, otkrila je čija je muzika na nju do sada izvršila najveći uticaj
foto: BANG
foto: BANG

Svetska Internet senzacija, devojčica koja se proslavila svojim prvim YouTube hitom Whip My Hair, Vilou Smit, opisala je svoju muziku kao pank rok koji naginje ka klasičnom zvuku.

- Jedan od mojih idola je Bili Ajdol, zbog čvrstine njegove muzike. Sviđa mi se veoma i Lejdi Gaga. Ona je tako fina. Ona je stvarno sjajna zbog toga što brine o svakome, a pesme koje piše su kako o njoj samoj, tako i o svakom drugom – rekla je ova nasmejana devetogodišnjakinja.

Pored toga što su holivudski glumci, roditelji ove male zvezde, Džejda Pinket i Vil Smit, oboje su duboko i u svetu muzike, tako da nije čudo da se jedno od njihovo dvoje dece zainteresovalo da pođe upravo ovim putem. Simpatična Vilou smatra da ni na koji način nije požurila sa ostvarivanjem sebe kroz karijeru, pošto veruje da je to jedini način da nešto promeni u svetu.

- Često sam išla s roditeljima na turneje i uvek sam im se divila zbog onoga što rade. Shvatila sam da i sama želim mnogo toga da promenim, a sada je pravo vreme za to. Hoću da budem velika i poznata baš kao mama i tata i da pomažem ljudima. Deviza koju sam usvojila od roditelja glasi Nikad se nemoj plašiti da budeš svoj. Čak ni kada si u centru pažnje – otkrila je Vilou svoje planove za budućnost.

Pogledajte spot za Whip My Hair:


makonda-tracker