Biljana Srbljanović: Karleušin tekst je odličan, volela bih da sam ga ja napisala

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 5

andrej

27-10-2010 20:02h
Svaka cast Biljani, kao i Jeleni Karleusi jer ovaj srpski sljam koji ih osporava i napada (kao i i osoba/e koja/je je ostavila komentar) treba da nauce koliko propustaju i gube zbog svojih gluposti i nesrece koje projektuju u svom i tudjim zivotima, nikada nece znati sta je ljubav i zivot u celini. Jedino mi je strasno sto nisu ni svesni koliko ce jednog dana da sazaljevaju sebe zbog svojih gluposti i jadnih stvove koje su iznosili ili napisali! Pozdrav novoj Srbiji, Jeleni kao i pederima kojima mozete samo da zaviditi!!!

Julija

27-10-2010 15:46h
Draga Biljana,
dok ovo niste izjavili ja sam vas jako postovala i navijala za vas u svaom smisliu. Bas ste mi bili "faca" i dragi.
Ali ako Vi zaltie sto niste napisali taj tekst, onda se moje misljenje menja za 180 stepeni.
Onaj tekst pun psovki, prostakluka, iznosenje prljavog vesa i seksulanih afiniteta doticne i njegom muza je sraman i stvarno nije za divljenje.

Pozdrav.

no koment

28-10-2010 02:32h
hahahahahahahaha FUJ!

vesna

28-10-2010 10:30h
Strasno ,ne mogu da verujem ....doduse sta se cudim pa ona je bila u LDP-u. A ovu nazovi pevacicu ili ti pevacicu u pokusaju uopste ne zelim da komentarisem !

maya

10-06-2011 10:07h
Biljana slazem se sa vama, to sto je Jelena pevacica i sto njenu muziku ne volim ne daje mi za pravo da kudim njen tekst koji je odlican, na kraju krajeva iznela je svoj stav i odbranila ga, sto mnogi niti smeju,. niti umeju.
A oni koje je Biljana razocarala i koji su promenili misljenje za 180 stepeni i koji ne misle da je "faca" (kakva recenica!),ne moraju da citaju vise, verovatno je nikad nisu ni razumeli na pravi nacin...
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: