sve na svoje mesto

Došlo je vreme za naplatu: Dragana Katić posle 18 godina tužila oca svojih sinova (FOTO)

3

Popularna voditeljka odlučila da stane u zaštitu svoje dece na veoma hrabar način...

foto: Dragan Kadić
foto: Dragan Kadić

Dragana Katić uvek je isticala da joj ne pada teško to što je samohrana majka dva sina, međutim, posle njihovog punoletstva voditeljka je odlučila da je krajnje vreme da i njihov otac podnese deo tereta, pa ga je tužila za sve neisplaćene alimentacije!

 

Naime, Katićeva je presavila tabak nakon što je pričala sa svojim sinovima Bobanom i Bojanom, koji su je podržali u nameri da istera pravdu.

 

Dragana dečacima nikada nije govorila loše o njihovom ocu i trudila se da oni sve vreme budu u kontaktu sa njim, kada god je on to želeo. Ipak, činjenica je da je i materijalna i svaka druga odgovornost tokom njihovog odrastanja i školovanja sve vreme bila na njoj – kaže izvor blizak TV zvezdi i dodaje:

 

– Ona se zaista nikada nije žalila, baš zato što nije ni imala nameru da se udaje za oca svojih sinova, zato u javnosti nije ni otkrila ko je on. Dakle, on je bio u potpunosti zaštićen, međutim, kako nikada nije osetio potrebu da Bobanu i Bojanu pruži ono što im po zakonu pripada, shvatila je da bi se ogrešila o njih kada ga ne bi tužila. Nakon što im je sve objasnila, oni su je podržali i proces je počeo – zaključio je sagovornik, čije reči je za dnevni list potvrdila i voditeljka.

 

Nastavak na sledećoj strani.

makonda-tracker