sudbine

Imala sam anoreksiju, depresiju, potom i nervni slom: Potresna priča o životu iznenada preminule pevačice

0

Juče je svet potresla vest da je jedna od najtalentovanijih pevačica na planeti preminula u 46. godini

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Smrt frontmena benda The Cranberries Dolores O'Riordan šokirala je njene fanove širom sveta koji su se putem poruka opraštali od nje. Njima se pridružio i veliki broj poznatih ličnosti, poput muzičara Adel i Ronana Kitinga.

 

Dok se utvrđuje pravi razlog smrti, u javnosti isplivavaju manje poznate činjenice o njenom životu, kao i o svim nedaćama koje su je pratile od malih nogu. Dolores to nikada nije krila...

 

 

Irska zvezda je u medijima otvoreno govorila o svim problemima sa kojim se suočavala u životu, te je potvrdila da je patila od anoreksije i depresije, nakon što je bila seksualno zlostavljana kao dete.

 

- Imala sam anoreksiju, depresiju, pa potom nervni slom. Znala sam zašto mrzim sebe. Znala sam zašto se gadim sebi i zašto želim da nestanem - kazala je svojevremeno u jednom intervjuu.

 

foto: Profimedia

U najgorem trenutku, pre četiri godine Dolores je napravila incident koji je zgrozio njene obožavaoce. Dok je putovala iz Njujorka u Šenon, Dolores je odbila molbu stjuardese da 20 minuta pre sletanja sedne na svoje mesto. Tom prilikom ju je nagazila i polomila kosti na stopalu, zbog čega je stjuardesa bila smeštena u bolnicu. Kada je po sletanju uhapšena, udarila je u glavu i pljunula policajca koji ju je hapsio...

 

Posle ovog događaja njena majka Ajlin O'Riordan je otkrila da se Dolores razvela od svog supruga, tur-menadžera grupe Duran Duran Dana Bartona, s kojim je 20 godina bila u braku, kao i da je trenutno leči psihijatar.

 

- Ona trenutno prolazi kroz mučan razvod. To je teško za sve - kazala je tada Ajlin.

 

Nastavak na sledećoj strani.

 

makonda-tracker