Poznate ličnosti i književnice Lagune na Sajmu knjiga

0
U sredu 27.oktobra u 16 časova na Laguninom štandu okupiće se sve književnice ove izdavačke kuće koje će potpisivati svoje knjige, a po jedan primerak ovih knjiga biće poklonjen biblioteci Sigurne kuće, dok će u četvrtak 28. okotobra u 13 čas svoj doprinos pri

Posetioci će takođe kupovinom knjiga sa potpisom autorki, dati svoj doprinos Sigurnoj kući. Ovom nesvakidašnjem događaju, koji se pored osnovnog humanitarnog elementa izdvaja i po tome što će sve književnice u osto vreme biti na istom mestu, prisustvovaće i Vesna Stanojević, koordinatorka Savetovališta protiv nasilja.

Laguna kao najveći izdavač u zemlji pokreće i inicijativu prikupljanja knjiga za biblioteku Prihvatilišta za decu i omladinu. Lagunin štand posetiće u četvrtak deca iz Prihvatilišta, njihovi vaspitači, kao i brojne poznate ličnosti: Tijana Dapčević, Biljana Obradović, Milan Kalinić, Aleksandar Srećković Kubura, Slobodan Stefanović, Dejan Milojević, Isidora Bjelica, Tanja Vojtehovski, Snežana Dakić. Oni će dati svoj doprinos tako što će doneti najmanje jednu knjigu koju će pokloniti Prihvatilištu, a istim gestom svoj doprinos mogu dati i drugi posetioci. Ovom prilikom pozivaju se i ostali izdavači da doniraju knjige a akcija će trajati do 2. aprila, Svetskog dana knjige za decu, kada će se sumirati rezultati.

U periodu od 29. oktobra do 2. aprila sledeće godine, knjige sa potpisom za decu iz Prihvatilišta možete ostaviti u knjižari Delfi SKC.

makonda-tracker