Odjednom se sve promenilo

Najnoviji detalji razvoda: Anin veliki povratak na muzičku scenu u planu, Darko Lazić ne žali novca za svoju mezimicu

0

Budući da je pevačica Ana Sević poslednju pesmu "Lambordžini" izdala je 2015. godine, već izvesni period nije angaživana u muzičkim vodama, kojima sada želi da se vrati što pre, te već zakazuje nastupe.

foto: Dragan Kadić
foto: Dragan Kadić

Ana je kontaktirala je mandžere i vlasnike klubova u kojima u 2018. godini želi da obezbedi što više nastupa, a sa Darkom Lazićem sklopiće sporazumni razvod, gde će se dogovoriti o preraspodeli imovine.

 

 

Ana je za početak 2018. godine spremila dve nove pesme. Jednu je radio Braja, a drugu Saša Lazić i isplanirala je da joj ovo bude povratak na scenu. Razvod od Darka samo je ubrzao planove da Ana ponovo počne da peva kako bi stekla određena materijalna sredstva dovoljna za život kakav je navikla da vodi. Ana je u poslednjoj godini imala jedan nastup, i to sa suprugom Darkom Lazićem u jednoj beogradskoj kafani. Navikla je da ne radi, ali sada se odjednom sve promenilo. Na sve načine pokušava da se vrati nastupima i to sve da bi zaradila", kaže izvor upućen u slučaj.

Budući da se Darko nakon razvoda vratio u rodni Brestač kod roditelja, par će se po prvi put sresti kod advokata, gde će pričati o preraspodeli imovine.

 

foto: Dragan Kadić

Darko ne bi pravio problem da luksuzni stan na Vidikovcu koji vredi oko 300.000 evra pripadne Ani i da pevačica u njemu živi sa ćerkicom, dok će Darko redovno plaćati alimentaciju u visini kojoj se dogovore. Budući da Lazić i te kako nastupa i zarađuje, ne žali novca za svoju mezimicu i daće koliko god je potrebno", kaže dalje izvor.

S druge strane, i Ana želi da obezbedi zdravo odrastanje Loreni. Nastavlja sa vođenjem emisije "Neki novi klinci" i vraća se muzičkoj sceni, a nada se da će joj tezge biti plaćene kao nekada kada je pevala u "Zvezdama Granda" i bila popularna.

 

foto: Dragana Udovičić

Podsetimo, Darko je nakon razvoda koji se dogodio neposredno pred Božić sam otišao kod roditelja kako bi sa njima, kao i svake godine, proslavio najradosniji hrišćanski praznik. Tamo je ostao nekoliko dana, da bi potom otišao kod druga u Šabac i prespavao kod njega. Vratio se momačkom životu i kafanama u kojima je uživao do ranih jutarnjih časova, a prvi nastup nakon preseljenja imao je već u subotu uveče i to u Lincu, tokom kojeg je nekoliko pesama posvetio Ani.

 

S druge strane, Sevićeva se potpuno povukla i ne pojavljuje se u javnosti. Ona dane provodi sa ćerkicom Lorenom koju pokušava da zaštiti od prašine koja se podigla. Par je u kontaktu putem poruka i to samo kada je o ćerkici reč.

 

 

makonda-tracker