Napadnuti Jelena Karluša i Duško Tošić

6
Fudbaler Crvene zvezde Duško Tošić napadnut je noćas oko dva sata nakon ponoći na Bežanijskoj kosi, dok je bio u društvu svoje supruge Jelene Karleuše
Foto: Vladimir Šporčić
Foto: Vladimir Šporčić

Nekoliko pripadnika grupe navijača Crvene Zvezde zamerilo je Tošiću na lošoj partiji u subotnjem derbiju, a on im je odgovorio, što ih je dodatno razbesnelo. Duško i Jelena su ušli u automobil, da bi ih navijači potom zasuli kamenicama. Duško je izašao iz automobila, dok je Karleuša vikala da se vrati unutra i da će pozvati policiju, pa je i ona počašćena uvredama. Incident je završen tako što su navijači sprejem išarali pogrdne parole naTošićevom automobilu.

- Na žalost istina je da su Jelena i Duško napadnuti. Policija trenutno procesuira slučaj, a Jelena i Duško ne žele da daju nikakve izjave dok se istraga ne završi – rekao je Jelenin PR Zoran Birtašević za Story.rs.

Policija je danas privela Marka S. i Vladimira G. koji su osumnjičeni da su vređali Duška Tošića i na njegovom automobilu ispisali pogrdnu parolu. Oni će u istrazi biti zadržani 48 sati kako bi se utvrdilo da li su počinioci ovog dela.

makonda-tracker