u susret 50. rođendanu

Dragana Mirković već isprobava haljine za slavlje koje će svi dobro upamtiti: Tonijeva želja je bila da se jubilarni rođendan proslavi kako dolikuje

0

Pripreme za veliko slavlje su već u toku, a poznata pevačica se stara i oko najmanjih detalaj koji su izazvali veliku pažnju javnosti. 

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Pripreme za proslavu 50. rođendana Dragane Mirković uveliko traju. Pevačici je rođendan 18. januara, ali će dva dana kasnije napraviti glamuroznu proslavu za sve drage ljude.

 

 

Dragana se poslednjih nekoliko dana bavi isključivo organizacijom proslave da bi sve ispalo onako kako je zamislila. Ona je poznata kao veoma vesela osoba, pa želi da i sala u kojoj će se organizovati slavlje tako izgleda.

 

Dragani je najbitnije da se svi gosti osećaju lepo i da se provedu nezaboravno. Angažovala je bend koji će svirati i napraviti dobru atmosferu. Dragana je neko ko voli da se bavi uređivanjem prostora, pa je zajedno sa dekoraterima smislila kako će izgledati sala. Ona želi da sve bude u veselim bojama i da ima dosta cveća", kaže naš izvor blizak pevačici, i dodaje:

 

Nastavak pročitajte na sledećoj strani

 

makonda-tracker