Dok njihov novi hit obara sve rekorde

Lapsus bend raspisao nagradni konkurs: Nastavljaju da oduševljavaju ljubitelje svoje muzike

0

Dok njihov novi hit "Lažo" obara sve rekorde nakon tri nedelje na vrhu slušanosti u celom regionu, Lapsus bend odlučio je da osim muzikom, obraduje svoje fanove i nagradnim konkursom.

foto: PR
foto: PR

Momci koji su obradama aktuelnih hitova svojevremeno stekli titulu regionalnog muzičkog fenomena, pokazali su da su spremni da podrže druge mlade talentovane ljude pa su tako objavili konkurs za obrade svojih šest hitova, i najavili da će najbolji dobiti vrednu nagradu.

Dragi naši, pošto smo zahvaljujući vama koji nas volite završili prošlu i dočekali ovu godinu kao prvi po trendingu na čitavom Balkanu, odlučili smo da vas nagradimo. Od danas počinje naš nagradni konkurs u kome je potrebno da najpre zapratite našu instagram stranicu a potom i da snimite cover sa jednom od sledećih naših pesama: 'Hendikepiran', 'Lomi lomi', 'Budalo', 'Grešna vila', 'Santa leda' ili 'Lažo'.

 

Sve to ćete okačiti na vaš profil sa haštagom #Lapsus_band. Dakle, vi pevajte, skupljajte lajkove a mi vam se javljamo uskoro sa još informacija o tome kako će biti odabran pobednik i koje smo vam nagrade pripremili. I da, svako može da snimi samo jednu pesmu. Tri, dva, jedan, idemo", napisali su momci iz najpopularnijeg mladog benda na Balkanu.

Iako su rekli da će se sa više detalja oglasiti ovih dana, na društvenim mrežama već vlada prava pomama pa je na desetine klipova već okačeno.

 

makonda-tracker