iskrena

Ljubav joj se desila u trenutku, ali majčinu reakciju će uvek pamtiti: Anastasija Ražnatović otkriva šta Ceca misli o njenoj udaji (FOTO)

1

Nakon mnogobrojnih spekulacija, mlada Anastasija Ražnatović otkrila je da li će uskoro stati na ludi kamen, ali i šta njena majka misli o tome. 

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Kako ne voli da eksponira svoju privatnost u javnosti, mlada Anastasija Ražnatović nije želela da otkriva detalje o svom novom emotivnom parnteru, ali je potvrdila da je zadovoljna svojim emotivnim statusom.

 

 

Anastasija je nedavno osvanula u venčanici za jedan modni angažman, a mnogi su odmah primetili da joj ovakav tip haljine odlično stoji, što je pokrenulo mnogobrojne spekulacije o njenoj udaji. Anastasija Ražnatović otkrila je šta mama misli o ovom njenom potezu. 

 

Nastavak pročitajte na sledećoj strani

 

 

foto: Damir Dervišagić

Ona je baš protiv toga, u stvari se šali, rekla je da sve to radim po osećaju, kada ja mislim da je vreme za to. Takve odluke isključivo prepušta meni", iskrena je Anastasija Ražnatović.

 

Lepa Anastasija tvrdi da je njena preokupacija trenutno samo karijera.

Karijera je preda mnom i trenutno moj fokus je samo u tome, veze i generalno ljubav se dešavaju u momentu, a ja unapred ne mogu da pričam šta bi se desilo. Za sada mislim da je to daleko ispred mene i da ima dovoljno vremena za to", kaže Anastasija Ražnatović.

 

makonda-tracker