Saša Kovačević: Džegerovim i Madoninim stopama

Pop pevač Saša Kovačević (25) odmarao se proteklog vikenda u Crnoj Gori. Odseo je u hotelu Splendid, gde je u subotu uveče imao i veoma zapažen nastup pred nekoliko stotina prisutnih u jednoj od hotelskih VIP dvorana.
0
1 / 5

Na tročasovnom nastupu, pratio ga je beogradski bend Euterpa, a Saša je osim svojih pevao i strane hitove, kao i pesme pojedinih domaćih kolega. Slobodno vreme koristio je za šetnje plažom, kupanje na hotelskom bazenu, opuštanje u najsavremenijem SPA centru i provod sa prijateljima.

Iako je sa njegovom romansom sve u redu, sa Sašom u Bečiće nije putovala njegova devojka Jovana Koković (23), sa kojom je u vezi nešto više od godinu dana, kao ni voditeljka Nikolina Pišek (33) sa kojom su ga mediji nedavno povezivali.

Tokom boravka u Splendidu, Saša je došao i na ideju da tamo snimi spot za duetsku pesmu sa Nikolinom Pišek, pod nazivom Idemo kod mene, a kao potencijalna lokacija pominje se luksuzni apartman u tom hotelu, u kom su do sada odsedali Mik Džeger, Madona, Andželina Džoli i Bred Pit.  

 

 

Nikola Rumenić

makonda-tracker