velika promena

Nakon dugo vremena prekinuli saradnju: Jovana Joksimović donela važnu odluku (FOTO)

1

Poznata voditeljka se trenutno posvetila majčinskim obavezama, a kako prenose domaći mediji, njen povratak na posao izgeldaće dosta drugačije. 

foto: Zorana Jevtić
foto: Zorana Jevtić

Kako Kurir ekskluzivno saznaje, Jovana Joksimović i Srđan Predojević prelaze na TV Prva, gde će voditi Jutarnji program, za koji je spremna vrhunska produkcija, a velika ekipa profesionalaca uveliko radi na konceptu svetskog formata, za obaranje svih rekorda u gledanosti.

 

 

Jovana i Srđan su više puta birani za najpopularnija TV lica, i bila su zaštitni znak na svim televizijama gde su do sada radili. Tandem je uvek donosio veliki šer i vodio emisije koje su bile među najgledanijima u Srbiji.

 

Nastavak pročitajte na sledećoj strani

 

foto: Vladimir Šporčić

Zato i ne čudi želja vodećih ljudi sa Tv Prva da ih dovedu u svoje redove i pojačaju ekipu sa tako dva velika imena.

 

Ovaj dvojac je druženje pred kamerama započeo na RTS-u, gde su postali prepoznatljivi i omiljeni u Jutarnjem programu. Njihov prelazak na Pink 2010. godine podigao je nezapamćenu prašinu u medijima, a mnogo se govorilo o razlozima koji stoje iza tog transfera.

 

Televizija Prva izdala je tim povodom medijsko saopštenje koje prenosimo u celosti:

 

Jovana Joksimović i Srđan Predojević deo tima Prve televizije

Nova energija u Novoj godini

 

Omiljeni uredničko – voditeljski tandem Jovana Joksimović i Srđan Predojević, priključili su se timu Prve televizije na kojoj će uskoro početi da vode jutarnji program. Ovo je samo uvod u jednu zanimljivu i uzbudljivu TV sezonu koja će, kada je u pitanju naša televizija, obilovati velikim brojem noviteta i iznenađenjima. Jutarnji program se priprema studiozno i detaljno, a Jovana i Srđan su idealan voditeljski par za ovaj koncept emisije čiji se početak s nestrpljenjem iščekuje.

 

Prva televizija se ozbiljno priprema za novu sezonu u kojoj ćemo osim jutrarnjeg programa emitovati i brojne nove šou programe, svetske hit formate. Voditeljski tim naše kuće čine vrhunski profesionalci među kojima su sada i Jovana i Srđan, a imajući u vidu ambiciozne planove za predstojeći period, biće još iznenađenja kada je reč o TV licima. Naša kuća nastaviće da za svoje gledaoce kreira drugačiji, zanimljiv i iznad svega kvalitetan programski sadržaj koji će voditi najveća voditeljska imena.

 

 

 

makonda-tracker