Tanja Ribič: Anđelina Džoli je pre svega majka

0
Supruga Branka Đurića Đure, glumica Tanja Ribič, otkrila je hrvatskim medijima kako je protekla njena poseta Budimpešti i upoznavanje sa čuvenim parom Anđelinom Džoli i Bred Pitom
foto: Tomislav Marić
foto: Tomislav Marić

Supruga popularnog glumca nedavno je boravila u Budimpešti, gde je došla u posetu svom dragom koji trenutno vredno radi na rediteljskom prvencu Anđeline Džoli. Tanja je za portal večernji.hr prenela svoje utiske nakon upoznavanja slavnog holivudskog para.

- Anđelina je ostavila lep utisak na mene. Ni malo nije razmažena, izuzetno je vredna i uopšte se ne ponaša kao diva ili zvezda. Pre svega je majka i deca su stalno oko nje. Mnogo je pažljiva prema svima i prva je ona došla da pozdravi mene. Zanimaju je sudbine ljudi i stvarno ni malo ne živi u svetu holivudskih zvezda. Bred je takođe bio tamo. Jako je komunikativan i otvoren. Đuro je oduševljen sa njim, a ja Anđelinom. U Budimpešti je bilo divno jer je Đuro imao dva slobodna dana, pa smo uživali šetajući po gradu, isprobavajući mađarsku kuhinju, a obišli smo i zoološki vrt - ispričala je Tanja Ribič.

makonda-tracker