planovi

Usvajanje je jedna od najdivnijih stvari: Milica Pavlović iskreno o proširenju porodice (FOTO)

0

Nije tajna da lepa pevačica obožava decu, a nedavno je progovorila i na temu majčinstva. 

foto: Dragana Udovičić
foto: Dragana Udovičić

Osim po neverovatnom stasu i oblinama za kojima uzdiše čitav region, lepa Milica Pavlović poznata je i po tome što već duže vreme u svom životu nema muškarca.

 

 

Ipak, zanosna brineta kaže da nema razloga da se zbog toga diže medijska prašina jer joj muškarci svakako prilaze, ali ona još uvek nije našla onog pravog i vrednog pažnje.

 

Lepa pevačica ne krije da obožava decu, a nedavno je otkrila da li će se, i ukoliko se Gospodin Pravi ne bude pojavio, posvetiti majčinstvu.

 

Nastavak pročitajte na sledećoj strani

 

 


 

foto: Damir Dervišagić

Deca su najlepša stvar na svetu i mislim da si za tu ulogu spreman baš kada se to desi. Dakle, kad mi se desi, tvrdim da ću biti spremna. Ima za mene vremena da se pojavi onaj pravi, ne razmišljam sada o trudnoći, a usvajanje je sigurno jedna od najdivnijih stvari koje čovek može da uradi, mada nikad nisam o tome razmišljala.”

 

 

Milica Pavlović je jedna od retkih dama sa naše estrade koja ne puši i ne pije. Ipak, ova šarmantna pevačica otkrila je da ima jedan porok.

Imam i ja porok. Jedem! Ha-ha-ha! Eto, tako punim baterije. Šalim se, treniram i kondicija mi pomaže da izdržim svoj tempo života. Na bini po nekoliko sati pevam i đuskam, a to ne može neko ko nije u formi. Svakako, protivnik sam svega što loše utiče na organizam.”

 

Nastavak pročitajte na sledećoj strani

 

makonda-tracker