GLOSSY intervju

Jelena Tomašević Bosiljčić: Ne želim da razmazim ćerku

1

Dok se priprema da sa suprugom Ivanom organizuje proslavu šestog rođendana njihove naslednice Nine, pop pevačica opisuje koliko ju je majčinstvo promenilo i kako danas posmatra život i svet oko sebe.

foto: Andreja Damnjanović
foto: Andreja Damnjanović

Smirenost koju pevačica Jelena Tomašević Bosiljčić emituje gde god se pojavi rezultat je ne samo njene prirode već i životnih okolnosti koje je okružuju. Ljubav njenog supruga, glumca Ivana Bosiljčića, čini je sigurnijom i lepšom, a trenutak kada je pre skoro šest godina postala majka učinio je da zauvek odvoji bitno od nebitnog i postavi prioritete u životu. S obzirom na to da oboje kao umetnici nemaju klasično radno vreme, praznici su idealna prilika da budu zajedno, baš kao što se desilo i ovog januara za novogodišnje i božićne praznike. Pošto je u 2018. zakoračila sa publikom na Zlatiboru, ova divna planina bila je Jelenin izbor da se tu zadrži još nekoliko dana sa porodicom.


Glossy: Kako ste se proveli na Zlatiboru? Šta vam je inače bliže srcu, doček Nove godine ili Božić?

- Bilo je divno na Kraljevom trgu, gde je preko 20.000 ljudi dočekalo Novu godinu sa nama. Vladala je sjajna atmosfera, pa nismo ni osetili hladnoću od igranja. Volim novogodišnje praznike i okupljanje cele porodice, a naročito Božić i običaje koje sa sobom nosi, a koji me uvek iznova vrate u bezbrižno detinjstvo. Srećna Nova godina i Božić svim vašim čitaocima. Neka vas zdravlje i sreća prate na svakom koraku!

 

Poklanjamo vam magazin o poznatima kakav ste želeli - Živite život poznatih, čitajte magazin Glossy, svake srede uz dnevni list Kurir!

 

foto: Promo

 

makonda-tracker