svoj uspeh deli sa svima

Dani u kojima sam bila opsednuta time koliko sam mršava su davno prošli: Opra Vinfri i njenih 5 lekcija o životu (VIDEO)

0

Put do harmonije i sreće je zapravo poprilično jednostavan, barem ako pitate jednu od najpoznatijih voditeljki svih vremena...

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Opra Vinfri je osoba koja je oblikovala format "talk showa" i koja će zauvek ostati omiljeno televizijsko lice miliona ljudi. Njen marljivi rad i istančane socijalne veštine dovele su je dotle da će svi baš uvek poslušati ono šta ima da kaže, pa makar se možda s time i ne slagali.

 

Suza suzu stiže: Opra Vinfri emotivnim govorom rasplakala svet (FOTO)

 

Na primer, na preksinoć održanoj dodeli nagrada Zlatni globus, Opra Vinfri je ponovo održala snažan govor s feminističkom porukom o kojem danas i juče na društvenim mrežama svi pričaju.

 

A post shared by Oprah (@oprah) on

Posledično, kada osoba takve reputacije deli savete za srećniji život, mnogi će hteti da sednu i zapišu. Za američko izdanje časopisa Vog je tako nedavno izdvojila pet jednostavnih pravila kojih se svakodnevno pridržava i koji joj pozitivno utiču na život, a mi vam ih prenosimo u nastavku!

 

Nastavak teksta pročitajte na sledećoj strani...

makonda-tracker