Rod Stjuart: Morao sam da dam ćerku na usvajanje

0
Legenda rok muzike Rod Stjuart prvi put je javno pričao o svojom prvom detetu, ćerki Sari, koju je kao tinejdžer dao na usvajanje

Slavni pevač hrapavog glasa Rod Stjuart u radio emisiji The Joy Behar Show na CNN-u prvi put je otvoreno progovorio o svom odnosu sa ćerkom Sarom Striter koju je dobio još 1964. godine sa studentkinjom umetnosti Suzanom Bofej.

- Dali smo je na usvajanje kada mi je bilo, nisam u potpunosti siguran, da li sedamnaest ili osamnaest godina. U to vreme bio sam potpuno bez novca, tako da nije bilo drugog rešenja – rekao je danas šezdesetpetogodišnji Stjuart.

Muzičar je prvi put stupio u kontakt sa ćerkom sredinom osamdesetih godina prošlog veka kada je ona tek saznala ko su joj roditelji. Dugo vremena održavali su samo površan odnos, sve dok nisu preminuli ljudi za koje je Sara dugo verovala da su joj rođeni roditelji.

- Otkako su njeni mama i tata preminuli, trudimo se da se što češće viđamo kako bismo se što više zbližili. Čini mi se da nam ide prilično dobro. Nikada se nisam osećao kao da sam Sarin pravi otac. Nisam je vodio u školu, niti joj menjao pelene... Nije tu bilo ni O od očinskog ponašanja, ali danas se trudim da joj nadoknadim sve što smo propustili– ispričao je legendarni roker koji bi na proleće trebalo da se sa suprugom Peni Lankaster po osmi put ostvari u ulozi oca.

Četrdesetšestogodišnja Sara nedavno je za Daily Mail ispričala da se trudi da što bolje upozna svog pravog oca, što za nju predstavlja težak proces koji joj istovremeno pruža i mnogo zadovoljstva.

- Nema tu ljutnje. Nikada nisam bila ljuta zbog svega što se dogodilo, samo pomalo tužna. No, što sam starija posmatram stvari na drugačiji način i uviđam da je i njemu svih ovih godina bilo podjednako teško baš kao i meni. Sada smo na početku jednog divnog novog poglavlja u našim životima, zbog čega sam veoma srećna – rekla je Sara.

makonda-tracker