Dirljivo

Susret okupan suzama radosnicama: Hvala tvojoj mami na tebi, u mom si srcu zauvek - poručila je Severina

0

Mnogobrojna Severinina publika pustila je suzu nakon što je videla delić čarobnog susreta, prvog, nakon skoro dve decenije...

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Davne 2001. godine Severina je snimila spot za pesmu "Virujen u te". To je bila jedna od njenih prvih balada, svakako zaslužna za veliki pevačicin uspeh u karijeri.

 

Glamurozna jelka i raskošni praznični kutak: Severina otkrila dirljivi porodični trenutak (FOTO)

 

U tom spotu pojavljuje se malena Iris Vukušić, koja je sada već odrasla i koja se susrela sa muzičkom divom ponovo, na jednom od njenih nastupa, nakon skoro dve decenije. Taj događaj Severina nije propustila da isprati dirljivom porukom.

Tražila sam te godinama, a sada si ti našla mene. Kao što sam ja tebe one 2001. godine na otoku. Smešnu, zaigranu, pametnu, istu... Kad sam te pozvala da snimaš sa mnom spot za 'Virujen u te' mama ti nije verovala, ali te dovela sutradan sa sestrom. Hvala tvojoj mami na tebi, u mom si srcu zauvek. Sva deca koju sam svih ovih godina takla i zagrlila su moja deca, jer su mi svoje ručice pružala srcem i zauvek, zauvek ostala u meni. Njihove ruke, obrazi, reči i poljupci su ostali urezani na mojoj koži kao male nevidljive tetovaže. Imam puno dece, sva sam istetovirana njima... Ona je jedna od njih", napisala je Severina uz kratak snimak pun dragih emocija.

 

A post shared by Severina Kojic (@severina) on

 

makonda-tracker