ikone stila

Stroga modna pravila kraljevske porodice: Kejt MIdlton uspela je da se navikne, ali da li će mlada Megan prihvatiti ove kodekse? (FOTO)

0

Kejt Midlton je zasigurno jedna od najomiljenijih članica kraljevske porodice, a otkad je postala supruga princa Vilijama, izgradila je prepoznatljiv modni stil...

foto: AP Photo/Alastair Grant
foto: AP Photo/Alastair Grant

Vojvotkinja od Kembridža je bez sumnje prava modna ikona, međutim svi Kejtini stajlinzi pod strogim su nadzorom, pa nema mesta bilo kakvim bjuti ili modnim eksperimentisanjima.

 

Kraljica i kompromisi: Elizabeta II nije to učinila za Kejt Midlton, ali za Megan Markl jeste

 

Verovatno ste primetili da Kejt Midlton nikad ne nosi crveni ruž već one u prirodnijim nijansama poput bež ili ružičaste, a lakovi za nokte koje koristi su isključivo u nežnijim tonovima. Naime, kraljica Elizabeta i Kejt godinama su verne istoj nijansi svetloružičastog laka, koja se s lakoćom uklapa u dnevne ili večernje stajlinge. Inače, ovu nijansu laka obožavaju i mnoge mlade jer se odlično slaže uz nijanse venčanica.

 

foto: AP / Alastair Grant

Vojvotkinja nikada ne nosi veštačke trepavice ni veštačke nokte, jer je to takođe zabranjeno britanskim kraljevskim protokolom, odnosno smatra se neprimerenim.

 

Nastavak teksta pročitajte na sledećoj strani...

makonda-tracker