zvuk koji volimo

Nakon ovog spota, svi žele da plešu kao robot: Džastin Timberlejk ima pesmu koja je zapalila svet

0

Desetostruki dobitnik nagrade Grammy i četvorostruki dobitnik nagrade Emmy, Justin Timberlake objaviće svoj četvrti studijski album, Man Of The Woods drugog februara za RCA Records.

foto: Promo
foto: Promo

Digitalni album će biti u pretprodaji na dan izlaska prvog singla, 05. januara (petak). U pesmi “Filthy” Džastin je koautor i koproducent . Timbaland i Danja su koproducenti, dok su James Fauntleroy i Larrance Dopson koautori pesme.

 

Man Of The Woods je po svemu sudeći Džastinov najambiciozniji projekat do sada, kako zvučno, tako i tekstualno. Ovo je takođe i Timberlejkov prvi zaokret ka tradicionalnoj američkoj rock muzici, uz moderne uticaje jakih saradnika kao što su The Neptunes, Timbaland, Kris Stapleton i Ališa Kiz. Džastin Timberlejk je novi album posvetio svom sinu i supruzi i on predstavlja njegovo lično, emotivno i muzičko putovanje od Memfisa do mesta gde se nalazi danas.

 

Šarenolika, futuristička muzika pesme “Filthy”vizuelno je ispraćena radom revolucionarnog, višestruko nagrađivanog reditelja, Marka Romaneka. U ovom neobičnom video spotu, Timberlejk igra savremenog inovatora koji se sprema da predstavi svoj novi izum svetu. Ovo je već druga saradnja sa Romanekom, prva je bila na spotu “Can’t Stop This Feeling”.

 


Nakon singla“Filthy” i izlaska albuma Man Of The Woods, Timberlake će objaviti još tri dodatna video spota, sa tri različita reditelja. Ovi dodatni spotovoi biće urađeni za još tri pesme sa albuma, a izlaziće sukcesivno, počevši od 18.janura, zaključno sa izlaskom albuma 2.februara.

makonda-tracker